Over mij

Mijn verhaal

Ik ben Laurien, fotografe en grafisch ontwerpster. Al van kleins af ben ik een creatieve duizenpoot. Het portfolio uit mijn kindertijd bestaat dan voornamelijk uit tekeningen en schilderwerken van dieren en mensen. Een professionele opleiding grafisch ontwerp vormde hierbij een logisch vervolg. Die legde de basis voor de verdere uitdieping van mijn logo’s, ontwerpen, illustraties en websites.
Maar daar stopt het niet. Een opleiding fotografie gaf me nog meer voldoening. Design is immers niet compleet zonder de geknipte foto’s: niets vervelender dan een knap uitgewerkte website met onpersoonlijke beelden of, erger nog, stockfoto’s. Beelden die het unieke DNA van je zaak meteen duidelijk maken aan je klanten: dat is waar je mee wint. Hierzo.


“Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation”

Henri Cartier-Bresson (wereldberoemd fotograaf en oprichter van Magnum)

Fotografie

Het capteren van een uniek karakter of een innige band is ook cruciaal bij portretten en dierenfoto’s. En daarvoor moet je kunnen rekenen op een fotograaf met – opgelet, modewoord – passie. Geen halfslachtige 9-to-5-passie, maar gedrevenheid en haviksogen die je beelden doen spreken.

Ik heb een extra zwak voor portretfotografie en paarden, als het even kan, allebei samen op één foto. Of het nu om een portret, dierenfoto of fotoshoot voor je bedrijf gaat, met mijn beelden wil ik mensen meenemen en een verhaal vertellen. Jouw verhaal.

Paarden

Ook mijn voorliefde voor paarden breng ik graag in de praktijk met mijn fotografie. M’n toewijding aan de principes van Natural Horsemanship zorgt ervoor dat je paard op een comfortabele manier voor de camera wordt gebracht, wat de edele uitstraling beklemtoont. Ook de band tussen paard en ruiter laat ik daarbij graag aan bod komen. Voor shoots met paarden geldt net hetzelfde als bij alle andere dierenfotografie: we nemen ruim de tijd, zodat het dier zich helemaal op zijn gemak voelt. En dat merk je altijd in de beelden. Unieke, bepalende momenten voor altijd vastleggen: dat is tenslotte waar het bij fotografie om draait.


Contact

Ik kijk ernaar uit om meer te horen over jouw wensen en noden!

Neem contact op